Playlist 22 Augustus

Geschreven door Kevin Scholten. Gepost in Radio

In deze uitzending met Eddie en Kevin was de playlist als volgt:

Eerste uur:

Dream Evil - The book of Heavy Metal

Skid Row - Quicksand Jesus

Elyson - Killing my Dreams

Threshold - Small Dark Lines

Disturbed - Voices

Sons of Apollo - Signs of the time

Drowning Pool - Bodies

Mr. Big - 1992

Ratt - Round and Round

Pain of Salvation - Silent Gold

Tweede uur:

Overkill - Mean Green Killing Machine

cover v/d week: Luis Fonsi - Decapito (Metal cover)

Dead Cross - Divine Filth

Ed's baggerbox: Bad Religion - Fuck Armageddon...This is Hell

Warlock - I Rule the Ruins

AC/DC - Rock n' Roll Dream

Venom Inc. - Metal we Bleed

The Lucifer Principle - There will be blood

Dead Head - The day of the devil

Savage Massiah - Hands of Fate