Playlist 05 September

Geschreven door Kevin Scholten. Gepost in Radio

In de uitzending waar we een telefonisch interview hadden met FireForce gitarist Erwin Suetens was de playlist als volgt:

Eerste uur:

Serious Black - Mr. Nightmist

Dragonforce - Trough the fire and the flames

Metalshop - Hell's on fire

FireForce - The boys from down under

The Quill - Skull & Bones

Pantera - 5 Minutes alone

Rival Sons - Tied up

Firewind - Into the wind

Rush - Losing it


Tweede uur:

Nickelback - Aminal

cover v/d week: Iginte - Sunday bloody sunday

Paradise Lost - Gods of Ancient

Ed's baggerbox: MC5 - Kick out the jam

The Haunted - Brute Force

Soil - Unreal

Megadeth - Holy Wars 

Arch Enemy - The Eagle flies alone

Metallica - One

Vader - An act of darkness